4 teknologiudviklinger som har givet et bedre liv

Det kan til tider være let at brokke sig over de små ting, som ikke lige går vores vej i dagligdagen. Derfor kan det fra tid til anden være en god idé at tænke over, hvor heldige vi er at være i live i dag, hvor teknologien har gjort vores liv lettere og bedre. Ny elektronik har gjort så meget for os, at det nærmest er umuligt kun at vælge fem ting. Næste gang du har en dårlig dag, kan du læse artiklen og tænke over, hvor godt vi egentlig har det.

  • Kommunikation med hele verden. Hvis du har venner eller familie i udlandet, ved du allerede godt, hvor let det er at holde kontakt med dem. I ringer op med jeres internetforbindelse uden problemer.
  • Sociale medier. De får meget skæld ud, men hvis vi skal være ærlige overfor os selv, så har de gjort det langt lettere at være tætte med dem, som vi elsker.
  • I gamle dage havde du kun få cd’er, bøger og film i dit hjem. I dag har du et kæmpe udvalg, og det har givet flere og bedre nicher inden for alle genre.

Teknologi på arbejdspladsen

Vi ved godt, at vi kun nævnte tre årsager øverst, men det er, fordi en af de helt store ændringer faktisk har været på vores arbejdspladser. En arbejdsplads i 2019 og i 1960 ser markant anderledes ud.

Alle arbejdspladser har via lovgivning og udvikling øget sikkerheden markant. Det er alt fra lageret, hvor man ved hjælp af løfteudstyr undgår nedslidning, til kontoret hvor vi de fleste har fået et hæve-sænkebord.

Den moderne arbejdsplads er en af de største årsager til, at vi har mange gode år, når vi går på pension.

Det er værd at huske på, næste gang du er sur på chefen.