Hvad med tryghed og en billigere regning?

Hvis der er noget, vi danskere finder tryghed i, så er det, at alt bare skal være: ”som det plejer”. Det er nemlig så dejlig nemt, og det er noget, man kender til. Der skal helst ikke ske noget nyt, for det er alt for besværligt – også selvom det kan spare os for en masse penge, så vægter trygheden mere. Men den forestilling der er om, at det er besværligt at skifte elforsyning, går altså ikke længere. Det har faktisk aldrig været nemmere – og det kan virkelig spare dig for mange penge.

Vidste du, at du kan beholde din nuværende elmåler og ledninger ind til din bolig? Allerede dét gør det hele nemt. Du skal altså ikke røre en finger. Hvis ikke pointen om at du kan spare en masse penge ved at skifte elforsyning, går rent ind hos dig, så er der heldigvis en masse andre fordele.

Grøn er håbets farve

Vi vil nemlig anbefale, at du vælger elforsyning, der leverer grøn energi. På den måde sparer du nemlig på ressourcerne, som vil afspejle sig på regningen og på miljøet. Det er som sådan ikke fordi, at grøn energi er nogen form for tryllekunst, der bare sparer dig for penge og gør dig miljøvenlig. Det er egentligt ret logisk, at det fungerer sådan. Grøn energi fungerer nemlig sådan, at du ikke bruger mere energi, end du nytter. Og det er altså ikke sådan, det fungerer hos de fleste i dag – der bruges der også, selvom du ikke får noget ud af det.

Som prikken over i’et har vi fundet et selskab, der leverer grøn elforsyning, og hvor overskuddet går til Dyrenes Beskyttelse. Så kan du både spare penge, være bæredygtig og støtte en god sag. Du kan finde din fremtidige elforsyning her.