Find det bedste inventar til dit storkøkken

Et storkøkken er et sted, hvor alting sker i høj fart, og samtidig er der madvarer i spil hele tiden, som altså skal overholde visse hygiejnestandarder. Derfor er det så vigtigt, at du har det bedst tænkelige inventar i dit storkøkken. På den måde sørger du for de bedst mulige betingelser for både produktion og salg af dine fødevarer. Søger du nyt inventar til dit køkken så læs med her, hvor der kommer fif til at vælge det bedste inventar til netop dit køkken.

Vælg den rette køledisk

Køledisken er et utroligt vigtigt redskab til både produktion og salg af fødevarer. Det er vigtigt at produkterne opbevares bedst muligt i forhold til hygiejnen, og samtidig er det vigtigt, at de præsenteres på den bedst mulige måde for kunderne. Du kan derfor med fordel kigge på forskellige kølediske, når du skal vælge den rette til dit køkken. Der findes et stort udvalg af kølediske blandt andet hos Cateringinventar, hvor du i øvrigt kan finde alt, du har brug for i dit storkøkken. Men sørg for at overveje hvilken type du har brug for. Skal den være åben eller lukket, brugerbetjent eller måske ligefrem aflåst. Mulighederne er mange, og du skal vælge den, der passer bedst til dit køkkens behov.

Ovnen er køkkenets hjerte

Man siger, ovnen er hjertet i et køkken. Dermed må industriovnen være hjertet i ethvert storkøkken. Som sådan er det naturligvis en talemåde, der synliggør, at intet fungerer i et køkken, hvis ikke ovnen gør. Du skal derfor tillade dig selv at være kræsen og omhyggelig, når du vælger din nye industriovn. Nogle af de ting du skal overveje, inden du vælger, er hvor stor brugervenlighed du har behov for, og hvor stor kapacitet og hvilke funktioner du ikke kan undvære. Hvis du vælger den rette ovn, får dit køkken et stærkt bankende hjerte.

Strukturer din opbevaring

Hos Cateringinventar kan du også finde forskellige opbevaringsmuligheder, som du har brug for i dit storkøkken. Det er nødvendigt, at reoler og andre overflader er lavet i et materiale, der er let at holde rent. Derudover skal du sørge for at have god orden i køkkenet. Når alting er på sin plads – og alting har en plads til at starte med, bliver det langt lettere at navigere i køkkenet for alle. Det gælder både for dig selv og for dine ansatte. Et struktureret køkken mindsker stress og højner effektiviteten.

Hold det hele rent

Et meget vigtigt sidste punkt er, at du skal sørge for at have det rette udstyr til at holde dit storkøkken rent og hygiejnisk forsvarligt. Det betyder blandt andet, at du har brug for en industriopvaskemaskine samt måske en vaskemaskine til rengøringsartikler og forklæder. Det er samtidig også noget, som du skal have i mente ,når du vælger den øvrige inventar, at det hele skal være let at gøre rent, både indeni, under og bagved. Derfor er tungt inventar at foretrække med hjul under, og alt sammen i materialer der er lette at holde rene.