Opdater basisgarderoben

Er du træt af at kigge på det samme tøj igen og igen? Ender du med at gå med de outfits igen og igen og mangler inspiration til at sætte smarte outfits sammen? Så kan det være en god idé at opgradere din garderobe. Ofte kan du nøjes med at tilføje nogle basisgenstande til din garderobe og stadig få følelsen af en helt ny garderobe.

Basisgarderoben

Hvis du er nået til et punkt i din tøjstil, hvor du er kørt træt i dine outfits og mangler ny inspiration, så er det vist også på tide at få skiftet lidt ud i det gamle. Du kan starte ud med at opgradere din basisgarderobe. Den består som oftest af nogle simple kort- og langærmede T-shirts i sort og hvid. Foruden nogle lækre sneakers. Vil du gerne opgradere på din basisgarderobe, kan du prøve at gå på opdagelse i udvalget fra Blue on blue.

Sneakers er en uundværlig del af basisgarderoben. De er komfortable, smarte og passer til de fleste outfits. Måske er du en af dem, der plejer at vælge de mere neutrale sneakers, så du kan bruge dem til alt dit tøj. En lækker tilføjelse til din basisgarderobe vil være nogle nye sneakers. I stedet for at vælge de samme farver som altid, kan du med fordel prøve at vælge nogle mere farverige nogle denne gang. Farverige sneakers sætter prikken over i’et og giver dit outfit den helt rigtige finish. Særligt hvis dit outfit består af tøj fra basisgarderoben og er holdt i neutrale farver. Der vil det se rigtig godt ud med et par gule eller orange sneakers. Med en skøn basisgarderobe kan du nemt mixe og matche nye outfits og få frisk inspiration til smarte outfits.