Find lækre og praktiske reoler fra Montana

Det moderigtige møbelmærke Montana byder på en stor kollektion af stilfulde reolsystemer og enkeltstående reoler.

Find alle reoler fra Montana hos rosborgshop.dk, der har et bredt udvalg af Montana-reoler på deres hjemmeside. Der er flere forskellige farver og modeller at vælge mellem, og der er stor mulighed for at finde lige nøjagtig den reol, der passer bedst til dit hjem.

Hos rosborgshop.dk er det muligt at finde Montanas klassiske reolsystem, der er designet af Peter J. Lassen tilbage i 1982. Reolsystemet med de åbne rum, er et stilrent og minimalistisk udtryk og alternativ til både hjemmet og på arbejdspladsen. Med det åbne reolsystem er der mulighed for at indrette rummene og personliggøre dem, lige som man ønsker, da der er rig mulighed for at udstille yndlingsting i de mange rum, som reolen tilbyder. Reolen kan fås i mere end 50 farver, der varierer i alt fra grå til lyserød.

En ny måde at leve på

Hvad med reolsystemet Montana Free, der er designet til at blive leget med. Reolsystemet består af 12 opstillinger, der varierer i størrelse og funktion, og kan fungere som både rumdeler og to-hylder-høje bænke. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser, når det første Montana møbel er bragt ind i hjemmet. Reolerne er opbygget af lakerede MDF-hylder.