3 gode gaveideer til studenten

Dagen hvor man endelig bliver student er en stor dag. Efter hårde år på gymnasiet er det snart slut med eksamener og læsning for denne omgang, og den sidste eksamen skal overstås. Det skal fejres! Ofte bliver den nyerhvervede studenterhue fejret med hygge og fest sammen med familie og venner. Men hvad giver man i studentergave? Der er mange gode muligheder, og herunder finder du et par af dem, som du kan lade dig inspirere af, når du skal ud og shoppe studentergave til årets student.

Et minde for livet

Studentertiden er noget helt særligt. Det er en dejlig tid, som man ofte vil tænke tilbage på. En tid med liv og glade dage, og hvor hele verden lå for sine fødder. Det minde vil de fleste gerne beholde. En god gave er derfor at forevige dette øjeblik. Hos 99skulpturer.dk finder du skulpturer til enhver anledning. Også til studenterfesten. De mange fine bronzeskulpturer har hvert et unikt budskab. Du kan derfor forære en skulptur med det budskab, som du synes studenten skal have, og som passer bedst til studentens personlighed. Det kunne f.eks. være et budskab om at hele verden venter, eller at vejen til succes er at tage et skridt ad gangen. Den heldige modtager af gaven kan have den stående fremme, og kan hver dag mindes sin studentertid og blive mindet om det budskab, som du forærede i gave.

Den praktiske gave

Studenterlivet er også lig med voksenliv. Måske skal den nyudklækkede student snart flytte hjemmefra? Eller måske ud på en jordomrejse? Uanset hvad er en praktisk gave også altid en god idé, som nok skal falde i god jord. Det kunne være alt lige fra en stegepande, en pæn vase eller et håndklæde. En pæn kjole eller et par jeans er også noget som ofte falder i en ny students smag. Det er altid rart at få praktiske ting i gave. På den måde har studenten allerede lidt udstyr som han eller hun kan bruge når de skal flytte hjemmefra. Er det svært at finde ud af, hvad du vil give, er et gavekort altid en sikker vinder. Du bestemmer selv beløbet, og hvilken butik som gavekortet skal gælde til. Så kan modtageren selv bestemme, hvad han eller hun vil købe.

Den sjove gave

En oplevelsesgave vil helt sikker også være et hit hos en ung student. Du kan vælge mellem alverdens oplevelser, som passer til modtageren af gaven. Oplevelser til en middag på en lækker restaurant, et weekendophold eller en vildere oplevelse såsom faldskærmsudspring. I flere butikker kan du købe oplevelsesbokser. Overvej hvilken oplevelse den nyudklækkede student vil synes om. Du kan også nemt selv lave en personlig oplevelse. På internettet findes utrolig mange gode tilbud. Når du har fundet et godt tilbud, kan du lave en lille fin boks til gavekortet. Fordelen ved en oplevelsesgave er, at de findes i forskellige prisklasser. Du kan derfor forære en oplevelse, som passer til det beløb du vil give.