Hjælp miljøet med grønne toiletfaciliteter

Vi ved alle sammen, at vi er nødt til at passe bedre på kloden. Men nogle gange kan det være svært at se præcist, hvad man kan gøre for at hjælpe. Derhjemme ved vi, at vi kan spise mindre kød og rejse mindre med fly, men hvad med på arbejdet? Hvad kan du gøre som virksomhedsejer for at hjælpe miljøet? Overraskende nok kan en del af svaret findes på badeværelset.

Grønne badeværelsesvaner

En ting, der både gælder derhjemme og på arbejdet er, at vi bruger meget vand, og vi bruger mange kemikalier, når vi gør rent – især på vores badeværelser. Dette er selvfølgelig for at undgå, at badeværelset bliver ulækkert og fyldt med bakterier. Dog har nyere udviklinger af rengøringsmidler muliggjort, at man kan udslette bakterier uden brug af kemikalier, der skader grundvandet.

På samme måde er der blevet udviklet urinaler, der ikke behøver vand, således at din virksomhed kan hjælpe miljøet ved at spare på vandet. Du kan se et udvalg her. Dette betyder dog ikke, at du behøver at gå på kompromis med renlighed og lugt – både rengøringsmidler og urinaler bliver nu til dags lavet, så der ikke er nogen lugtgener. Ligeledes er begge løsninger ligeså renlige som traditionelle toiletfaciliteter og -rengøring.

Styrk din grønne profil

At skifte til mere bæredygtige løsninger i forhold til toiletfaciliteter giver ikke blot en god samvittighed. Det skaber også et godt renommé. Ting som genbrug og bæredygtige virksomheder er blevet mere og mere populære i løbet af de seneste par år. En grønnere profil til dit firma skaber derfor også mere reklame samtidig med at det mindsker skade på planeten. Derudover har din virksomhed derigennem også mulighed for at påvirke andre virksomheder til at foretage lignende ændringer og derved yderligere forbedre kårene for virksomheder i fremtiden, samt alle de fremtidige generationer.