Genopfyld dine blækpatroner uden at tømme pungen

Du ved det måske allerede – printerblæk er en af de dyreste væsker i hele verden. Ikke desto mindre er det noget, vi alle har brug for i vores dagligdag. Hvad end du skal udskrive en kontrakt, der skal underskrives, printe en sang ud til en særlig lejlighed eller måske rette en stil, er det en nødvendighed at have blæk i patronerne, når der skal udskrives. Men hvis du ofte printer breve, kontrakter eller stile, hvordan undgår man så at skulle konstant betale det hvide ud af øjnene? Du får to bud her.

Hav blækket klart før det mangler

Du har sikkert prøvet at stå med et vigtigt dokument, der skal printes ud, blot for at opdage, at printeren er løbet tør for blæk. En god måde at undgå at bruge for mange penge på printerblæk er ved at sikre sig, at du ikke står i sidste øjeblik og er nødt til at købe blæk til overpriser i forretninger. Hvis du i stedet bestiller billigt på nettet, som her, har du altid en ekstra  patron parat, der hjælper dig med at printe ud i tide og sikre, at din pengepung ikke behøver at lide.

Print hjemme

Selvom det måske kan gå i ny og næ at printe ud på biblioteket eller i en printerforretning, kan det blive en dyr fornøjelse, da man ve disse printere ikke kun betaler for blæk og drift, som man gør derhjemme, men også tid og slid på maskinen. Der er derfor en rigtig god idé at printe hjemme i stedet. Du har også en del større frihed til at teste udprintet derhjemme, end du har i en forretning, og du kan printe, hvornår det passer dig uden kø. Kort sagt opnår du en langt større frihed ved ikke at skære printeren ud af dit liv, og du sparer endda penge på det.