Derfor er Kokoon et sikkert sommerhit

Looket er klassisk, in og matcher dig, der elsker en oversized stil. Kookon er kommet for at blive med deres tidløse design, som du kan bruge i mange sæsoner. Vi er helt vilde med stilen, der aldrig skuffer os – uanset hvilket tøjhumør, vi er i, kan vi altid stole på at gå velklædt ud ad døren.

Det er den danske designer Nanna Søbirk, der står bag brandet, som kom på markedet i 2009. Søbirk har lavet den fedeste forår-/sommerkollektion, som absolut er et kik værd. Den byder på alt til den danske sommer, der både kan være brandvarm og indeholde kølige sommeraftener. Med Kokoon er du sikker på, at du altid er et moderigtigt sommerhit uanset, hvor mange grader termometeret viser.

En varm sommer = silketøj

Hvis sommeren bliver som sidste år, får vi helt sikkert brug for noget let tøj, der holder os kølige på de varmeste dage. ”Silke” er kodeordet, når du skal vælge det rette outfit her. Silke har en kølende effekt i de varme grader, og som en ekstra bonus, er det superblødt at have på. Hvad er ikke at elske her?

En af de mærker, der sælger silketøj, er Kokoon. I forår-/sommerkollektionen finder du tøj i både 100% silke og tøj, hvor silke er en del af stoffet. Uanset hvad du vælger fra kollektionen, kan du forvente at føle fuld luksus i den kommende sommer.

Her elsker vi helt sikkert det eksklusive sommertøj, der gør, at vi altid fremstår meget stilsikker. Og hvem fortjener ikke en lækker sommergarderobe, der holder dig tempereret gennem den kommende (og måske meget varme) sommerperiode?